Forside / Kreation / Design

Grafisk design

Design er tæt beslægtet med layout og disse følges også ofte ad.
Hvor layout omfatter den konkrete opsætning af tekst og billeder, er design den del der afgør farver og generelt udseende og derved danner grundlaget for layoutet i tryksager, produktion af skilte m.m. Ofte kan det godt betale sig at få lavet et godt design, hvis man skal have lavet flere grafiske produktioner således at der er en sammenhæng imellem udseendet af disse.

grafisk design til layout af facadeudsmykning

Design kan være simpelt, men det kan også være stort og omfattende.
Det afhænger meget af den specifikke kunde og hvilken type virksomhed der er tale om. Det kan f.eks. omfatte design af en komplet papirlinie, således at der er en sammenhæng imellem visitkort, brevpapir, kuverter, skilte, annoncer og hvad den pågældende virksomhed ellers kunne have brug for.

Det kan også være at der er tale om en nystartet virksomhed eller butik, som har brug for hjælp til at få designet et logo, før de kan komme videre med de andre grafiske projekter. Størstedelen af vores kunder har nogle mere eller mindre detaljerede ønsker og forslag. Nogle har blot en idé omkring farvevalg, imens andre har betydeligt mere detaljerede ønsker og ligefrem har færdige udkast og blot mangler nogen som kan realisere dem.