Forside / Kreation / Udvikling

Udvikling

For os er udvikling en del af vores dagligdag. Vi har et tæt samarbejde med vores grosister og har løbende nye materialer til test.
Nogle materialer testes for at se om de teknisk set fungerer i vores produktion - og for at se den efterfølgende holdbarhed i det ønskede miljø.
Andre materialer er i forvejen kendt i andre sammenhænge med vores produktion, men en tanke eller idé omkring alternativ brug skal testes af.

Der er mange papirtyper, folier, plade- og opbygningsmaterialer som oprindeligt er kommet ind i vores sortiment til en helt anden type produktioner, men som vi så senere hen har eksperimenteret os frem til at kunne bruge på helt andre måder.

Vandfast print med hvid og metallic-farver på gennemsigtigt plastikmateriale

En del af vores tid er decideret sat af til det vi ganske enkelt kalder "legetid". Det tid som ikke er direkte knyttet til nogen former for opgaver, men tid der er afsat udelukkende til at lave nye og anderledes ting internt i huset. I nogle enkelte tilfælde omfatter det også nogle kunder og grosister som er med på legen.

Nogen gange kommer der nogle fantastiske færdige produkter ud af det, hvor det i andre tilfælde ikke giver noget andet resultat end en masse ekstra affald - Men vi er tilgengæld alle blevet en hel del klogere og mere erfarende.