Forretningsbetingelser - Priser

Vores priser regnes altid i danske kroner.
Priserne angives normalt uden moms, med mindre andet fremgår.

Ved produktioner som er omfattet af miljøafgifter, pvc-afgifter og tilsvarende er disse altid indregnet i den afgivne pris.

Med mindre det specifikt er angivet, så er priserne baseret på afhentning på vores adresse og er derfor ikke indregnet omkostninger til emballage, indpakning samt forsendelse / fragt.

Vores såkaldte totalpriser er dog inklusiv emballering og fragtomkostninger. Det eneste disse ikke er inkluderet er moms.

Priserne er normalt baseret på de daværende gældende produktionsomkostninger og afgifter.
Såfremt disse i tiden fra afgivet tilbud til påbegyndelse af produktionen skulle have ændret sig markant, forbeholder vi os retten til revidere det afgivne tilbud. Dette vil dog ikke ske uden forudgående varsel inden produktion og du villigeledes have mulighed for at annullere ordren, såfremt dette sker inden produktionen er påbegyndt.

Ved arbejde på ren timebasis tages der udgangspunkt i en timepris på 600 kr. Akut-opgaver samt opgaver der ønskes løst uden for vores normale arbejdstid vil blive pålagt et gebyr. Størrelsen af dette gebyr er afhængig af størrelse af omfanget af produktionen og aftales inden produktionen påbegyndes.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os for at få et uforpligtende tilbud på en opgave.