Forside / Produktion / Bil-dekoration

Dekoration af vægge i kontorer og butikker

Imponerende motiver, logoer eller forskellige statements som wallstickers kan have en meget dekorativ effekt på ellers kedelige vægge.

Vi har mange års erfaring med det vi kalder "office branding" - det at indkorporere en virksomheds logo, slogan eller generelle identitet i udsmykningen af vægge, døre og andet i lokalerne. Dette begrænser sig ikke kun til virksomheders lokaler, men omfatter også bl.a. butikker.

Udsmykning af vægge med wallsticker folie-tekster hos Hayes

Dekoration af vægge med store billeder og logoer er selvfølgelig også noget vi benytter til udsmykning af messestande, ligesom vi også løser en del opgaver på denne måde for vores kunder inden for film- og tv-produktion. Dette er så typisk når der er behov for produktion af forskellige former for kulisser til scener og optagelser.

Der er mange muligheder når det drejer sig om office branding. Og vi starter derfor også altid ud med at få klarlagt hvad der konkret ønskes.
Hvis du som kunde har en helt klar idé om hvad der skal laves, så kan vi relativt hurtigt lave et tilbud ud fra dette.
Hvis vi derimod først skal igennem en design-fase, opdeles tilbudet og opgaven i to dele: Design og produktion. Designet som kører som en selvstændig opgave og afregnes også selvstændigt. Her vil en af vores grafikkere i samarbejde med kunden laver et færdigt design af den ønskede udsmykning. På baggrund af dette design udarbejdes efterfølgende et tilbud på hvad produktionen og eventuelt monteringen vil koste, med udgangspunkt i designet. Uden klarhed over opgavens omfang kan vi ikke komme med en konkret pris.

Har du nogle tanker omkring udsmykning af lokaler, så er du altid velkommen til at kontakte os og lufte dine idéer. I de fleste tilfælde kan vi ikke give dig en konkret pris med det samme, men vi kan typisk give dig et overslag på hvilket prisleje der kan være tale om.