Forside / Produktion / Spedialproduktion

Specialproduktioner

Specielle opgaver er en af vores store forcer. Disse opgaver har altid en speciel plads i vores kreative hjerter, da de ofte stiller os over for nogle gode og interessante udfordringer.

En specialopgave er en opgave som falder uden for vores normale produktioner, men stadig benytter en, eller kombinationer af flere, af de produktions-teknikker som vi besidder.

Folieindpakning af bordfordbold med Windows-logoer

Vi har igennem tiden løst mange forskellige specialopgaver, lige fra telte med logoer på til udendørs arrangementer og sportsbegivenheder, til produktion af fjernstyrede lastbiler med logo til brug på en transport-messe.

En del af de special-produktioner vi laver benyttes inden for film og tv -produktioner som f.eks. rekvisitter, skilte, tøj og andet med logo, hvor man har brug for meget små oplag. På samme måde er der også en del opgaver vi løser i forbindelse med messe-projekter, som ligeledes hører under specialproduktioner, fordi de består af mange forskellige del-produktioner af forskellig slags.

Har du nogle specielle ønsker eller idéer, så kontakt os endelig og lad os se om vi ikke sammen kan finde frem til en god og kreativ løsning.