Forside / Produktion / Tryksager / Visitkort / Finske Visitkort

Tryk af visitkort i høj kvalitet - Finske Visitkort ®

Vores Finske Visitkort ® er et visitkort af høj kvalitet til en meget attraktiv pris.

Det som kendertegner dette visitkort er først og fremmest kortets tykkelse og vægt. Kortet har en tykkelse som ligger et stykke over et traditionelt visitkort, men dog ikke oppe i en tykkelse hvor det minder om et plastik kort.  Dette bevirker at det ligger godt i hånden og let skiller sig ud når det sammenholdes med andre visitkort.

Visitkort i høj kvalitet til fornuftig pris

Selve trykket er offsettryk som giver et flot og skarpt tryk. Visitkortene er altid trykt i fuld 4-farve (CMYK) på begge sider, hvilket gør det muligt at trykke billeder og lignende som indeholder mange farvenuancer.
For at øge stivheden i kortet og give det en behagelig overflade er kortene efterbehandlet med en blank tyk lak på begge sider.

De Finske Visitkort køres udelukkende via en pulje. Vi gør simpelthen det at vi samler 40-50 små sæt sammen og kører dem som ét stort samlet job. Derved har vi mulighed for at sprede omkostningerne i forbindelse med opstart, lakering m.m.  På denne måde kan du f.eks. få trykt ét sæt bestående af 250 visitkort til en lav pris, set i forhold til hvad en selvstændig produktion af visitkort med samme specifikationer vil koste.

Dette er et visitkort som skal opleves og vi sender gerne et eksempel til dig, så du selv kan se og føle det. Såfremt du ikke selv kan levere et trykklart layout, så kan vi selvfølgelig tilbyde at dig at udarbejde et i henhold til dine ønsker.