Forside / Produktion

Grafisk produktion

Produktion er det område som typisk kommer i forlængelse af det kreative arbejde.

Det er her hvor vi virkeliggøre idéer, design og layout i form af et fysisk produkt.
Vores produktioner omfatter skilte, tryksager, stofbannere, storformatprint, plakater, klistermærker og en lang række af andre beslægtede produktioner. Nogle af produktionerne falder uden for de normale kategorier og betegnes derfor som special-produktioner.

Vi kan løse grafiske opgaver fra idé-fase og design til produktion og forsendelse. For eksempel kan vi designe og trykke reklamemateriale, udskrive følgebrev med indflettede modtager-adresser fra kunden, kuvertere og ligeledes sørge for frankering og overlevering til postvæsnet.

Vi løser også del-opgaver, hvor f.eks. en ekstern grafiker leverer et dokument til os i digitalt form, hvor vi sørger for at håndtere den produktionsmæssige side af opgaven og leverer det færdige fysiske materiale retur til grafikeren som så kan aflevere det til sin kunde.

Print i storformat på UV printer

Da vi har vores egne produktionsfaciliteter, giver det os både gode muligheder for hurtig håndtering af hasteopgaver, men navnlig også giver os en bred viden og erfaring inden for grafisk produktion - fordi vi står med fingrene i det hver eneste dag. Vi sidder ikke kun foran skærme og laver den kreative del, men alle arbejder også i større eller mindre grad i produktionen med f.eks. tryk.

Kombinationen af kreativitet og det at vi har produktionen in-house åbner også dørene for helt anderledes måder at producere på, da vi kan kombinere flere forskellige produktionsteknikker på en enkelt opgave. Hvorfor ikke f.eks. benytte teknikker fra storformat-print på en tryksag, hvis det kan give en speciel effekt som ellers ikke vil være opnåelig? Det er sådanne muligheder vi har, da vi har udstyret i huset og det blot er et spørgsmål om teknisk viden og kreativ tænkning. Det er noget af det som kendetegner MediaMouse og de opgaver vi løser.