Forside / MediaMouse / Vision og værdier

MediaMouses vision og værdier

- Hvad er det vi vil inden for den grafiske branche? Hvad er det som definerer os?

Med fokus på kreativitet, fleksibilitet og ordentlig rådgivning er vi en god sparringspartner for virksomheder, der har behov for at få løst deres grafisk opgaver uden at de pakkes ind i langsommelige og fordyrende projektmøder, designfaser m.m. De mange forskellige former for grafiske produktionsmetoder gør os til en universel leverandør for bl.a. virksomheder inden for detailhandlen og restaurationsbranchen hvor der er behov for mange forskellige former for grafiske materialer.

Et godt eksempel på dette vil være en nystartet cafe:
Der skal bruges skilte til facaden, åbningstider, parasoller med logo på, menukort, gadeskilte, tøj med logo, annonce til den lokale avis, logoer på biler og meget andet.

Denne form for brede grafiske produktioner er blandt det vi har specialiseret os i, da vores vision netop er, at kunderne kun behøver at gå ét sted hen for at få løst deres grafiske opgaver uanset hvor kreative og fantasifulde de end er.
Det skal dog ikke opfattes som om vi udelukkende beskæftiger os med større blandede produktioner. Vi løser også simple og enkle produktioner - helt ned til tryk i blot ét enkelt eksemplar.

- Kvalitet og fleksibilitet.

- Højt fagligt niveau af know-how inden for grafisk produktion.

- Ordentlig og grundig rådgivning. Det skal ikke koster noget at spørge.

- Individuelle løsninger. Vi benytter ikke skabeloner, da det vil låse os fast i et ensformigt præg af de opgaver vi løser.

- Priser skal være gennemskuelige og gives, så vidt det er muligt, som totalpriser og indeholder derved den komplette produktion.