Upload

Upload af layouts, billeder og anden data

- Hvis din fil ikke fylder mere end 25 megabytes (25 MB), så kan du sende den til os på email.

Men hvis din fil fylder mere end 25 megabytes, vil emailen blive afvist.
Så derfor skal du sende større filer på andre måder. Her er en stribe af metoder vi vil foreslå - primært fordi rigtig mange af vores andre kunder benytter sig af disse løsninger:

- WeTransfer (www.wetransfer.com). God og meget enkelt løsning for filoverførelse. Kører via en webbrowser og fungerer derved på både Mac, PC og Linux. Vælg den fil du ønsker overført. Indtast din egen emailadresse og modtagerens emailadresse. Ganske enkelt. Når filen bliver downloadet af modtageren, får du endda en email om at filen nu er hentet.

- Dropbox (www.dropbox.com). Mere avanceret løsning som kræver at du opretter dig som bruger. Men tilgengæld har du så adgang til en del flere funktioner. Du kan bl.a. oprette flere forskellige mapper og så dele som uafhængigt af hinanden. Så du kan f.eks. lave en "MediaMouse"-mappe og dele den med en emailadresse i MediaMouse - men samtidig også have andre mapper som er delt med andre, som vi vel og mærke ikke har adgang til.

- iCloud (www.icloud.com). Apple's svar på Dropbox. Installeres som en app eller et stykke software på Mac, PC eller platforme der er baseret på MacOS eller Windows. Giver mulighed for at synkronisere udvalgte mapper og filer over internettet - og derved også mulighed for at dele disse filer med udvalgte personer.

- OneDrive, tidligere SkyDrive (www.onedrive.com). Microsofts alternativ til Dropbox og iCloud. En "harddisk i skyen". Meget avanceret løsning som er let at bruge. Integrerer bl.a. direkte med Windows 8 og Office 365. Så du kan hurtigt dele filer fra hvilken som helst enhed, sålænge du har lagt filerne op på OneDrive.

Alle 4 ovenstående løsninger er gratis at benytte, men findes også i "pro"-versioner hvor man for et mindre beløb får adgang til en del flere features. Men disse er absolut ikke nødvendige for at kunne sende filer til os.

Det er dog vigtigt, uanset hvilken en af løsningerne du benytter, at du altid sender en email til din kontaktperson i MediaMouse og orienterer om at der er overført en fil. Ellers er vi ikke nødvendigvis opmærksomme på det.

Hvis du er i tvivl, om hvordan du skal overføre en given fil til os, så er du velkommen til at kontakte os.