fbpx

Corporate Social Responsibility

Når det drejer som om vores som virksomhed sociale ansvar, har vi forskellige principper og retningslinier vi opererer ud fra.

De ti grundprincipper fra den grafiske branches CSR-kodeks.
    
Arbejdsmiljø – fysisk såvel som psykisk.

Miljømæssige aftryk.

Den næste generation.

MediaMouse logo på sort murstensvæg

  Lokale sociale aktiviteter

Vi forsøger så vidt muligt at støtte op omkring lokale sociale aktiviterer som ligger inden for vores brancheområde. Der i blandt støtte af kreative arrangementer, ligesom vores lokale skoler og institutioner har glæde af diverse overskudsmaterialer i form af papir, folier, paprør og kasser, som de bruger i forbindelse med forskellige kreative aktiviteter.  

  Socialt ansvar som grafisk virksomhed

 Vi er en kreativ virksomhed i en branche, som er meget afhængig af, ikke blot kreative tænkning, men også håndværksmæssige evner. Så derfor gør vi også hvad vi kan, for at informere og inspirere unge omkring branchen og de mange muligheder inden for denne.
    Vi tager praktikanter ind fra de lokale skoler, som ønsker mulighed for at stifte bekendtskab med den grafiske branche. Vi er dog begrænset af vores relativt lille størrelse, og er derfor også meget selektive omkring praktikanterne; De skal virkelig ville og ikke blot opfatte praktikopholdet et afbræk fra skolen.

Global Entrepreneurship Week
Dansk Iværksætter Forening

  Iværksætteri

Iværksætteri ligger dybt i vores DNA.
Jesper, som stiftede MediaMouse tilbage i 1999, startede sin første virksomhed som 18 årig. Han har stadig en stor interesse for iværksætteri og er i dag sparringspartner og aktiv debattør på diverse foraer for iværksættere. Han er ambassadør for Global Entrepreneur Week (Uge 47) og holder foredrag for studerende omkring det at starte og drive virksomhed, ligesom han i en lang årrække har fungeret som rådgiver i forbindelse med forskellige iværksætter-messer.

Så iværksætter-ånden er stærk hos os, hvilket giver også er en af grundende til, at vi har mange forskellige former for startups som kunder. Nogen af dem har vi haft glæden af at følge helt fra starten, hvor de har været 2-3 mand i en loftlejlighed – til i dag at være store internationale virksomheder med afdelinger i flere lande.
MediaMouse er medlem af Dansk Iværksætter Forening.

EnglishDanish
Undskyld vi forstyrrer dig - Men vi skal gøre dig opmærksom på at vores side benytter cookies. Hvis du bliver på siden accepterer du dette.