fbpx
MediaMouse ApS > Forretningsbetingelser – Ejendomsret

Forretningsbetingelser

Det med småt...

Ejendomsret

Det færdige materiale er dit, når du har betalt for det. Indtil da tilhører det MediaMouse. Dette gælder uanset hvilken form materialet er i. Vi frigiver først ophavsretten og copyright på det leverede materiale når den pågældende faktura er betalt.

Såfremt der udarbejdes udkast, design eller layout og dette sendes til godkendelse, hvorefter du vælger at stoppe opgaven og eventuelt sende den til produktion andetsteds, så vil vi fakturere dig for det udførte arbejde.

Skabeloner, klicheér, film, trykplader, stansejern,  teknikker, skrifttyper, software og andet, som er benyttet i forbindelse med den pågældende produktion forbliver vores ejendom og udleveres ikke. Ved stansejern og klicheer til f.eks. prægning kan vi dog have angivet i tilbudet at disse er inkluderet og er kundes ejendom. I så fald har du som kunde selvfølgelig ret til at få det udleveret, såfremt du ønsker det. Såfremt de ikke sendes med det færdige produkt, men hvis du kræver dem fremsendt efterfølgende, skal du selvfølgelig betale for forsendelsen.

PDF’er og andet digitalt materiale, der er det færdige materiale, udleveres såfremt du ønsker det – efter opgaven er afsluttet og betalingen er modtaget. Vi udleverer det dog kun i de formater, som vi selv har arbejdet med det i.

Specifikt ved opgaver hvor en af vores fotografer har taget billeder, hvad enten det er modelfotos, packetshots eller andet, frigiver vi copyrighten til dig så snart betalingen har fundet sted. Dette er lidt utraditionelt, da de fleste fotografer beholder copyrighten. Men vores holdning er, at du har betalt for at få taget billederne og du derfor også bør have dem. Du får billederne som de er – både de benyttede og de ubenyttede i uændret format.    

Såfremt du ønsker billeder og materiale i et andet format end det oprindelige, koster det et gebyr for konvertering.

EnglishDanish
Undskyld vi forstyrrer dig - Men vi skal gøre dig opmærksom på at vores side benytter cookies. Hvis du bliver på siden accepterer du dette.