fbpx
MediaMouse ApS > Forretningsbetingelser – Fortrolighed

Forretningsbetingelser

Det med småt...

Fortrolighed

Samarbejdet imellem MediaMouse og dig som kunde holdes som udgangspunkt fortroligt med mindre andet er aftalt. Dit materiale udleveres ikke til andre kunder, ligesom materiale vi har udarbejdet specifikt til dig ikke benyttes i produktioner for andre kunder. 

Såfremt vi benytter os af en af vores samarbejdspartnere, til at løse en del af produktionen, så ligger disse samarbejdspartnere under vores krav til fortrolighed og må på ingen måde fremvise eller viderebringe materialet. eller dele heraf, til andre.

Hvis du er et reklamebureau eller tilsvarende og benytter os til white-label produktioner. hvor vi fungerer som underleverandør, så sørger vi for at fremsende materialet til din kunde i anonym form, hvor du fremstår som afsender – med mindre andet er aftalt.

Vi har som udgangspunkt ingen problemer med at du fortæller andre omkring vores samarbejde og deltaljerne omkring dette.
Dog beder vi dig respektere eventuelle specielle priser samt afgivne tilbud og lade være med at viderebringe disse til andre.

Hvis du benytter os som underleverandør så må du godt lægge dit eget navn til produktionen og undlade at oplyse at vi står bag.
Men du må ikke lade en 3.part lægge navn til den pågældende produktion.

EnglishDanish
Undskyld vi forstyrrer dig - Men vi skal gøre dig opmærksom på at vores side benytter cookies. Hvis du bliver på siden accepterer du dette.