fbpx
MediaMouse ApS > Forretningsbetingelser – Korrektur

Forretningsbetingelser

Det med småt...

Korrektur

I forbindelse med grafisk design eller layout, fremsender vi ofte en korrektur eller et dummy-layout til godkendelse inden produktionstart.

Ved udarbejdelse af layout til en tryksag, annonce, skilt eller tilsvarende, fremsender vi normalt to korrekturer. I den første har du mulighed for at komme med rettelser og tilføjelser til tekst og placering af billeder m.m.
Efter disse ændringer, så fremsender vi 2. korrektur. Denne er med henblik på at fange de sidste stavefejl og smårettelser. Efter denne fremsender vi det endelige OK-layout, som blot er en orientering om hvorledes det færdige layout kom til at se ud.

Det er altid dit ansvar at checke korrekturen for fejl. Vi forsøger selvfølgelig, så vidt det er muligt, at checke for stavefejl, slåfejl m.m., men vi påtager os ikke ansvaret for at den færdige tekst er 100% i orden.

Såfremt du ønsker det, så kan vi sende tekst ud til en ekstern redaktør, som kan korrekturlæse teksten, men det er yderst sjældent at nogen benytter sig af denne mulighed. Sådan en korrekturlæsning er ikke inkluderet i vores priser og tilbud.

EnglishDanish
Undskyld vi forstyrrer dig - Men vi skal gøre dig opmærksom på at vores side benytter cookies. Hvis du bliver på siden accepterer du dette.