fbpx
MediaMouse ApS > Forretningsbetingelser – Eget materiale

Forretningsbetingelser

Det med småt...

Eget materiale

Hvis du selv leverer layout til os, vil vi  ikke stå inden for fejl i det færdige materiale, hvad enten fejlen er i farver,  tekster, opsætning, billeder eller andet omfattet af layoutet.

Vi gør dog hvad vi kan, for at checke dokumentet for tekniske fejl og mangler, inden det sættes i produktion.
Såfremt vi støder på en fejl, vil vi, hvis det er en simpel fejl, korrigere fejlen med det samme. Hvis den er mere omfattende, vil vi kontakte dig med henblik på en afklaring, om du selv vil rette fejlen, eller om du vil betale for at vi nruger tid på at rette fejlen.

Hvis du leverer layouts, logoer, billeder eller andet materiale til os til en produktion, så er det dit ansvar at sørge for at rettighederne til brugen af materialet er i orden. Vi vil på ingen måde stille os ansvarlige for at kontrollere at det indleverede materiale ikke bryder eventuelle rettigheder omkring ophavsret, copyright og varemærker.

Fysisk materiale, som du selv leverer til os til en produktion, hvad enten det er papir, plader, tekstil eller andet, kan vi ikke garantere for et godt resultat på. Vi forsøger selvfølgelig altid, at få et optimalt resultatet ud af det, men der kan opstå situationer, hvor det ikke kan lade sig gøre.
Hvis vi kan se et potentielt problem, inden vi starter på produktionen, vil vi kontakte dig og informere dig om problemet.
Vi kan ligeledes ikke garantere, at du får det samme antal retur som du har afleveret. Blandt andet i forbindelse med tekstil-tryk, skal der være plads til fejl. Derfor vil du i sjældne tilfælde kunne opleve, at du ikke får præcist den samme mængde retur, som du tidligere har afleveret. I disse tilfælde vil vi ikke stilles til ansvar for den opståede difference og vi erstatter ikke svindet.

EnglishDanish
Undskyld vi forstyrrer dig - Men vi skal gøre dig opmærksom på at vores side benytter cookies. Hvis du bliver på siden accepterer du dette.