fbpx
MediaMouse ApS > Forretningsbetingelser – Priser

Forretningsbetingelser

Det med småt...

Priser

Vores priser regnes altid i danske kroner.
Priserne angives normalt uden moms, med mindre andet fremgår.

Ved produktioner som er omfattet af miljøafgifter, pvc-afgifter og tilsvarende er disse altid indregnet i den afgivne pris.

Med mindre det specifikt er angivet, så er priserne baseret på afhentning på vores adresse og er derfor ikke indregnet omkostninger til emballage, indpakning samt forsendelse / fragt. Vores såkaldte totalpriser er dog inklusiv emballering og fragtomkostninger. Det eneste disse ikke er inkluderet er moms.

Priserne er normalt baseret på de daværende gældende produktionsomkostninger og afgifter.
Såfremt disse i tiden fra afgivet tilbud til påbegyndelse af produktionen skulle have ændret sig markant, forbeholder vi os retten til revidere det afgivne tilbud. Dette vil dog ikke ske uden forudgående varsel inden produktion og du villigeledes have mulighed for at annullere ordren, såfremt dette sker inden produktionen er påbegyndt.

Ved arbejde på ren timebasis tages der udgangspunkt i en timepris på 800 kr. Akut-opgaver, samt opgaver der ønskes løst uden for vores normale arbejdstid, vil blive pålagt et gebyr. Størrelsen af dette gebyr er afhængig af størrelse og omfanget af produktionen.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os for at få et uforpligtende tilbud på en opgave. 

EnglishDanish
Undskyld vi forstyrrer dig - Men vi skal gøre dig opmærksom på at vores side benytter cookies. Hvis du bliver på siden accepterer du dette.