fbpx
MediaMouse ApS > Forretningsbetingelser – Variation

Forretningsbetingelser

Det med småt...

Variation

Med mindre andet specifikt er aftalt, så forbeholder vi os eventuelt variation i nedenstående sammenhænge:

Ved oplag på over 100 styk kan der være variation på +/- 10% i det leverede antal i forhold det beregnede. Vi fakturere dog ikke mere end den i forvejen aftalte pris.

Ved udstansning, skæring og fræsning arbejder vi ved en tolerance på +/- 1 mm.
Størrelsen på det færdige produkt kan afvige med op til 2 mm. på tryksager og 2 mm. pr. meter ved storformat-print.

     
Vær opmærksom på at vi altid arbejder ud fra de farver, der er i dokumentet. Vi kan ikke tage højde for hvorledes dokumentet f.eks. vises på din egen computerskærm, mobiltelefon eller printer. Hvis du ønsker meget specifikke farver, bør du benytte Pantone-farver i dit dokument.
Ved kørsel af farve-kritiske dokumenter bør du fremsende et fysisk eksempel på de ønskede farver i form af et prøveprint eller tilsvarende.
Ved digitaltryk har vi ligeledes mulighed for at fremstille et prøveprint, såfremt du ønsker det, således at du kan se farverne, inden det rigtige oplag sættes i produktion.

Ved digital- og offsettryk benytter vi altid Fogra eller Euroscale -profiler med mindre andet er aftalt på forhånd.
Når der trykkes med CMYK-farver kan der være afvigelser på +/- 5% i forhold til de farver som er defineret i dokumentet. Pantone-farver kan variere +/- 3 procent. Dette forudsætter dog at papiret er rent hvidt – såfremt det er i en anden nuance/farve, kan afvigelsen være større.

Ved skilte som laves af selvklæbende folie er vi begrænset af at folierne fås i nogle faste farvenuancer. Det er derved ikke altid muligt at finde en farve som passer 100%, men vi tager så den som kommer tættest på. Hvis der er stor afvigelse fra den ønskede farve og den tilgængelige farve, så vil vi kontakte dig og eventuelt sende dig en farveprøve på folien.

I forbindelse med storformat-produktion, hvad enten det er i form af plakater, bannere, roll-ups, selvklæbende folie eller andet inden for storformat, tager vi forbehold for hvordan farverne opfører sig ved forskellig lyssætninger. Hvis du har en opgave med sarte farver, hvor det er vigtigt at de ser korrekte ud i en given belysning, så er det vigtigt at du orientere os om hvordan belysningen er.

Der kan være stor forskel på om det færdige produkt skal ses i dagslys ( “koldt lys” 5600 kelvin – Ra-værdi på 100) eller indendørs i f.eks. halogenbelysning (“varmt lys” 2700-3500 kelvin – Ra-værdi på 90-99) eller sparebelysning som kan have et begrænset farverum og derved dårlig gengivelse af alle farver (lav Ra-værdi). På grund af disse faktorer kan vi ikke garantere at en given produktions farver gengives korrekt i alle belysninger.  

EnglishDanish
Undskyld vi forstyrrer dig - Men vi skal gøre dig opmærksom på at vores side benytter cookies. Hvis du bliver på siden accepterer du dette.