fbpx
MediaMouse ApS > Dropshipping
Pakning af dropshipping ordre i papæske

Dropshipping

Underleverandør af tryk, print og skilte

Omkring halvdelen af de opgaver vi løser er via bureauer, print- og trykbrokere, freelance grafikere og andre kolleger i den grafiske branche, som benytter os som underleverandør til produktion af forskellige opgaver som de ikke selv kan løse.

Denne type opgaver har et specielt højt fokus hos os, da vi ikke arbejder direkte med slutkunden, men i et forløb hvor slutkunden ligger ude i 3. eller 4. led. Derfor er det også vigtigt, at tilbudsfaser køres hurtigt og så afklarende som muligt, så vores kunde har mulighed for hurtigt at kunne vende tilbage til slutkunden med et hurtigt tilbud og eventuelle kommentarer og spørgsmål.

Vi har mange års erfaring i håndtering af denne form for opgaver og forløb og ved hvilke udfordringer der kan opstå.
Så vi er også hurtige til at spotte eventuelle faldgruppe i forbindelse med en produktion, således at du som leverandør til slutkunden, er godt “klædt på” og kan informere og vejlede korrekt og derved fremstå professionel.

En del af vores kunder lægger ikke skjul på over for slutkunden, at vi står for den grafiske produktion og tryk.  I nogen tilfælde kan dette have en fordel for alle parter, da dialog om mere avancerede produktioner, kan tages direkte imellem os og slutkunden. 
Slutkunden er dog ikke vores kunde og vil derfor aldrig blive faktureret direkte af os. Vores kunde er og bliver den som har forholdet til slutkunden og derved også er den som afgiver tilbud – og ligeledes også bliver faktureret af os.
I sådanne forhold, registrerer vi altid slutkunden i vores system – men som en låst kunde. Det er ensbetydende med at vi ikke vil løse opgaver direkte til slutkunden, men henviser til slutkundens normale leverandør, såfremt denne henvender sig uden om vores normale kontakt.

Andre af vores kunder bruger os som en anonym underleverandør, hvor slutkunden ikke kender til vores arbejde i forbindelse med en given opgave. Hele produktionen foregår efter det princip vi kalder “White Label” hvor intet bærer vores logo, navnetræk eller lignende, som viser af vi har været inde over opgaven. 

I forbindelse med dette er der nogen der vælger at benytte muligheden for dropshipping. Det vil sige at vi også sender den færdige opgave, hvad enten det er en tryksag, print, plakat, folie eller andet, direkte til slutkunden. Men det sker i neutral emballage og med vores kunde som afsender. Derved er der intet der peger på MediaMouse som producenten af opgaven. Og det har også den fordel, at hvis forsendelsen ikke kan afleveres, f.eks. pga. forkert adresse eller slutkunden ikke er hjemme til at modtage, så kommer pakke retur – men ikke til os, men vores kunde. Og derved kan vores kunde aftale videre forløb med sin kunde, uden at være nødsaget til at have os med ind over.

Såfremt du kunne være interesseret i at benytte os som underleverandør, så er du velkommen til at kontakte os og få en snak om hvad vi vil kunne tilbyde i dit tilfælde.

EnglishDanish
Undskyld vi forstyrrer dig - Men vi skal gøre dig opmærksom på at vores side benytter cookies. Hvis du bliver på siden accepterer du dette.