fbpx
MediaMouse ApS > Kreation – Layout
Layout af tryksager til wellnes

Layout / DTP

At få lavet en ordentlig tryksag drejer sig ikke kun om at få trykt den i god kvalitet på noget lækkert papir, ligesom en annonce ikke blot er god grundet en god tekst. En flot tryksag eller annonce er også afhængig af en god opsætning, et pænt layout og et gennemtænkt design. Med vores brede kundekreds har vi mange års erfaring med produktion af vidt forskellige annoncer og tryksager lige fra profilreklamer for større IT-virksomheder til menukort for restauranter.

En typisk layout-opgave hos MediaMouse består i, at vi modtager tekst og eventuelle billeder fra dig og ud fra dine ønsker opsætter et udkast. Nogle kommer med meget specifikke ønsker omkring udseende og layout, imens andre blot kommer med en tekst og derefter giver vores kreativitet frie tøjler.

Det udarbejdede udkast godkendes derefter til dig, eventuelt med tilføjelser og rettelser. Normalt indeholder en layout-opgave to korrektur-faser. Godkendelsen af udkastet og eventuelle rettelser er den første fase. Derefter laves det endelige layout og dette sendes til dig med henblik på anden korrektur gennem- gang. De eventuelle rettelse, som du kommer med, rettes og det færdige dokument sendes derefter til dig til et endeligt OK.

Mange af de layout-opgaver vi løser, består ikke blot af layout, men typisk hænger sammen med efterfølgende overlevering eller tryk.
Ved overlevering af en annonce sørger vi i MediaMouse, fra påbegyndelse af opgaven, for at have en kontakt med det magasin eller den avis som annoncen skal i. Derved er vi sikre på at format m-,- stemmer overens med det pågældende medie. Når annoncen er færdig sørger vi også for, såfremt det ønskes, at sende den færdige annonce til magasinet/avisen.

EnglishDanish
Undskyld vi forstyrrer dig - Men vi skal gøre dig opmærksom på at vores side benytter cookies. Hvis du bliver på siden accepterer du dette.