fbpx
MediaMouse ApS > MarineFolie – bådnavne
Bådnavn i sort og guld folie

MarineFolie ®

Selvklæbende bådnavne og motiver

Hvis du er bådejer vil du nok finde vores skilte til både specielt interessante.
I modsætning til mange skiltemalere har vi et specifikt produkt til både: MarineFolie ®.
MarineFolie er selvklæbende navne, som er egnet til det maritime miljø. Det er resultatet af vores 14 år lange erfaring med produktion af bådnavn og motiver til både.

Bådnavn på båd
Navn til båd fra MairneFolie

MediaMouse er en af Danmarks største producenter af båd-navne og vi producerer imellem 3.500 og 4.000 forskellige navne til både hvert år. Kunderne spænder vidt fra ejere af optimistjolle, sejlbåd, robåd, jolle og yacht. Andre kunder er forhandlere og deciderede producenter af både. Skiltene varierer fra navn, motiv eller logo til vandlinier eller anden form for staffering. Alle skiltene er selvklæbende folieskilte som har en holdbarhed op til 5-6 år i det maritime miljø.

Vi har konstant forskellige typer folie i test og har et tæt samarbejde med kunder og forhandlere som udfører tests for os. Vi har 20 både af forskellige typer, som sejler med folier specielt med henblik på test af holdbarhed og egenskaber.

Bådnavn SandWich bestilt på MarineFolie
Navn i selvklæbende folie med skygge

De fleste skilte til private både sælges via vores webshop MarineFolie. Andre bestiller skiltene direkte hos os over email eller telefonen. Nogle designer selv deres bådnavn i f.eks. Adobe Illustrator og sender os designet som vektorgrafik i en EPS eller AI-fil.

I 2015 begyndte vi også at sælge til henholdsvis Sverige og Norge, igennem webshoppene MarineFolie.se og MarineFolie.no. Nedenfor kan du se og høre historien om hvordan MarineFolie blev til, fortalt af Jesper Norbøll, der også oprindeligt stiftede MediaMouse.

EnglishDanish
Undskyld vi forstyrrer dig - Men vi skal gøre dig opmærksom på at vores side benytter cookies. Hvis du bliver på siden accepterer du dette.