fbpx
MediaMouse ApS > Historien om et dansk grafisk produktionshus

Historien om MediaMouse ®

- fra freelancegrafikker til fulddækkende grafiske produktionsfaciliter

I 1999 stiftede jeg MediaMouse som en personligt ejet enkeltmandsvirksomhed med udgangspunkt i en tidligere graifsk dot.com-virksomhed. Min oprindelige tanke med virksomheden var, at den kun skulle bestå af mig selv og jeg primært skulle fungere som freelancer inden for layout og design. 

Men med min baggrund som iværksætter og erfaring inden for det grafiske felt, gik der ikke længe før det blev klart at det ikke var der virksomhedens fremtid lå. Siden da er virksomheden vokset, hvilket bl.a. har bevirket at virksomheden har måtte flytte 3 gange pga. pladsmangel. 

Jesper Norbøll og Thea i MediaMouse

I perioden 2010 – 2013 vækstede virksomheden økonomisk med knap 300%. Virksomheden har opnået AAA-kreditvurdering 3 år i træk og flyttede i december 2016 til  800 kvm. på Hejrevang i Allerød.

Podier med print og folier til Beep messen

I 2020 solgte jeg virksomheden til RedHill, som vi igennem mere end 15 år har arbejdet tæt sammen med på en lang række opgaver. Så marts måned 2020, på MediaMouses 21 års fødselsdag, flyttede virksomheden til RedHill i Hillerød, hvorved vi pludselig havde fået 27 nye kolleger og udviddet vores produktionskapacitet markant. Kontaktpersoner, telefonnumre og emailadresser er stadig de samme, selvom vi nu er en del af RedHill. 

Jesper Norbøll

Stifter af MediaMouse

EnglishDanish
Undskyld vi forstyrrer dig - Men vi skal gøre dig opmærksom på at vores side benytter cookies. Hvis du bliver på siden accepterer du dette.