fbpx
MediaMouse ApS > Historien om et dansk grafisk produktionshus

Historien om MediaMouse ®

- fra freelancegrafikker til fulddækkende grafiske produktionsfaciliter

I 1999 stiftede jeg MediaMouse som en personligt ejet enkeltmandsvirksomhed med udgangspunkt i en tidligere graifsk dot.com-virksomhed. Min oprindelige tanke med virksomheden var, at den kun skulle bestå af mig selv og jeg primært skulle fungere som freelancer inden for layout og design. 

Men med min baggrund som iværksætter og erfaring inden for det grafiske felt, gik der ikke længe før det blev klart at det ikke var der virksomhedens fremtid lå. Siden da er virksomheden vokset, hvilket bl.a. har bevirket at virksomheden har måtte flytte 3 gange pga. pladsmangel. 

Jesper Norbøll og Thea i MediaMouse

I dag er MediaMouse et fulddækkende grafisk produktionshus med 5 ansatte og omfattende produktionsfaciliteter.
Virksomheden kan bedst beskrives som en kombination af et trykkeri og en skiltevirksomhed, kombineret med dele fra reklamebureauernes område så som design og layout.

Podier med print og folier til Beep messen

En kombination af traditionelt håndværk og de nyeste computerteknologier, samt dyb viden og erfaring inden for forskellige former for grafiske teknikker udgør stadig kernen i MediaMouse og de opgaver vi løser i virksomheden.

Siden starten i 1999 har virksomheden udelukkende leveret positive regnskabstal og vækster efter principperne inden for organisk vækststrategi hvor en primær faktor er, at der bruges ikke flere penge end der tjenes ind. Denne strategi har indtil videre vist sig at være den helt rigtige for MediaMouse, bl.a. i en krisetid hvor heller ikke den grafiske branche er gået fri. I perioden 2010 – 2013 vækstede vi virksomheden økonomisk med knap 300%.  Virksomheden har opnået AAA-kreditvurdering 3 år i træk og flyttede i december 2016 til den nuværende adresse på Hejrevang i Allerød, hvor både administration og produktion ligger samlet på 800 kvm.

Jesper Norbøll

Stifter af MediaMouse

EnglishDanish
Undskyld vi forstyrrer dig - Men vi skal gøre dig opmærksom på at vores side benytter cookies. Hvis du bliver på siden accepterer du dette.