fbpx
MediaMouse ApS > Vision og værdier

Vision & Værdier

- Hvad er det vi vil inden for den grafiske branche? Hvad er det som definerer os?

Med fokus på kreativitet, fleksibilitet og ordentlig rådgivning er vi en god sparringspartner for virksomheder, der har behov for at få løst deres grafisk opgaver – uden at de pakkes ind i langsommelige og fordyrende projektmøder, designfaser m.m. De mange forskellige former for grafiske produktionsmetoder gør os til en universel leverandør. Bl.a. for virksomheder inden for detailhandlen og restaurationsbranchen, hvor der er behov for mange forskellige former for grafiske materialer.

Podie med logo i folie til HP

– Kvalitet og fleksibilitet.

– Højt fagligt niveau af know-how.

– Ordentlig og grundig rådgivning.

– Priser skal være gennemskuelige.

– En aftale er en aftale.

Montering af folie billede på rude

Denne form for brede grafiske produktioner er blandt det vi har specialiseret os i, da vores vision netop er, at kunderne kun behøver at gå ét sted hen for at få løst deres grafiske opgaver uanset hvor kreative og fantasifulde de end er.
Det skal dog ikke opfattes som om vi udelukkende beskæftiger os med større blandede produktioner. Vi løser også simple og enkle produktioner – helt ned til tryk i blot ét enkelt eksemplar.

By i skumpap som kulisse til koncert
Amino logo på standvæg iværksættermesse
Adidas installation af logo skilt og lyskasser
EnglishDanish
Undskyld vi forstyrrer dig - Men vi skal gøre dig opmærksom på at vores side benytter cookies. Hvis du bliver på siden accepterer du dette.