fbpx
MediaMouse ApS > Om MediaMouse

Et grafisk produktionshus

- med et team af grafiske nørder

MediaMouse medarbejdere

En kombination af traditionelt håndværk og de nyeste computerteknologier samt viden og erfaring inden for forskellige former for grafiske teknikker og tryk udgør kernen i MediaMouse.

Med beliggenhed i Allerød, 25 km nord for København, ligger vi godt placeret på grænsen imellem det nordsjællandske og Københavns-området. På trods af dette er det dog kun 1/4 af vores kunder, der ligger inden for dette område – de øvrige er fordelt over resten af Danmark og det  meste af Skandinavien.

MediaMouse blev stiftet i 1999 og fungerer i dag som en totalleverandør inden for grafiske produktioner. Siden virksomhedens start har vi stræbt imod at kunne tilbyde vores kunder komplette løsninger inden for en bred vifte af grafiske produktioner.

Med fokus på kreativitet, fleksibilitet og ordentlig rådgivning er vi en god sparringspartner for små og mellemstore virksomheder, der har behov for at få løst deres grafisk opgaver uden at de pakkes ind i langsommelige og fordyrende projektmøder, designfaser m.m. 
De mange forskellige former for grafiske produktionsmetoder gør os til en universel leverandør for bl.a. virksomheder hvor der er behov for mange forskellige former for grafiske materialer.

EnglishDanish
Undskyld vi forstyrrer dig - Men vi skal gøre dig opmærksom på at vores side benytter cookies. Hvis du bliver på siden accepterer du dette.