fbpx
MediaMouse ApS > Klistermærker – 3D
Tykt klistermærke med doming

3D klistermærke med doming

Tryk af tykke klistermærker med blank overflade

Via en efterbehandling kaldet doming, kan vi lave klistermærker med tyk buet overflade. Disse mærker er bl.a. meget benyttet til at sætte på udstyr inden for IT- og elektronik-branchen. Et normalt klistermærke har en tykkelse på ca. 0,12 mm. afhængigt af hvilken folie vi benytter. Hvis der er laminat på folien, kan den med den tykkeste laminat komme op på en tykkelse på 0,8 mm. Men med doming teknikken kan vi ekstrudere mærket til en højde på imellem 1 og 5 mm., afhængigt af størrelse og detaljerne i klistermærket.

Vi kan benytte denne teknik primært på både normale firkantede og runde mærker, men vi kan også bruge den på kontourskårne mærker. Der er dog nogle begrænsninger i hvad der kan lade sig gøre. Selve teknikken består i, at vi støber en coating i den ønskede form oven på det trykte mærke. Denne gennemsigtige coating ligger derved nærmest som en dråbe i en bue på mærket.

I modsætning til de andre klistermærker vi producerer, så er disse forbundet med højere opstartsomkostninger og prisen er ligeledes afhængig af mærkets form og detaljer i formen. Derfor har vi ikke nogen fast prisliste på denne type produktion. Men kontakt os såfremt du ønsker nogle priser på denne type mærker. Vi fremsender også gerne eksempler på hvorledes denne type klistermærke ser ud.

EnglishDanish
Undskyld vi forstyrrer dig - Men vi skal gøre dig opmærksom på at vores side benytter cookies. Hvis du bliver på siden accepterer du dette.