fbpx
MediaMouse ApS > Samarbejdspartnere og leverandører

Samarbejdspartnere og leverandører

Det siger sig selv: Ingen kan alt – heller ikke os...

I dag har vi størstedelen af vores produktion in-house, men der er stadig nogle af de mere specielle opgaver som vi vælger at sende “ud i byen”.
Derfor har vi i MediaMouse en håndfuld meget nære samarbejdspartnere, som løser de opgaver som vi ikke selv kan løse i huset.

Stilladsopbygning ved foliemontering på ruder

Alle samarbejdspartnerne er valgt på baggrund af deres specialer og den kvalitet de lægger i det udførte arbejde. De ved hvilke krav vi stiller til kvaliteten og til tider også til fleksibilitet, når vores kunder står og har brug for løsning af en opgave, som vi ikke selv kan løse.
Dertil kommer en række kontakter her i landet, så vel som i udlandet, som der kan trækkes på, når der skal bruges helt speciel ekspertise. Disse kontakter er valgt på baggrund af deres erfaringer og brede netværk inden for den kreative branche.

Det samme gør sig gældende for de leverandører af materialer og udstyr vi benytter. Disse er ligeledes udvalgt ud fra en lang række kriterier hvor pris kun udgør en lille del af disse. Leveringstid og leveringssikkerhed er i vores verden vigtigere faktorer når det f.eks. drejer sig om en leverandør af forbrugsstoffer til vores produktion.

EnglishDanish
Undskyld vi forstyrrer dig - Men vi skal gøre dig opmærksom på at vores side benytter cookies. Hvis du bliver på siden accepterer du dette.